Carolina Bunlar ve aklıma gelmeyen bunun gibi sebzeleri küp küp doğrayıp bir öğünlük olacak şekilde buzluğa atsam ara sıra çıkarıp bebeğime yedirsem olur mu
mina00 Carolina ben gundelık yapıyorum sebzelerı cunkı sebzeler cabuk bozuluyo bence yapmayın bebek sonucta dokunur
Cheddar Carolina brokoliyi hiç atmadım ama balkabağı koyduğum oluyor buzluğa. Herhangi bi sorun olmadı
Arc1993 Carolina ben atıyorum. Biz brokoli, balkabağı sevmiyoruz. Alınca da oğlan tek seferde yiyemeyeceğine göre kalanını buzluğa atıyorum
Carolina Cheddar bezelye koydum. Bi de yemeklik kabak var. Bebek kabak. Onu da koysam olur mu bikaç parçaya bölüp
Cheddar Carolina kabağı koymanızı tavsiye etmem piştiğinde su gibi oluyor tadı. Bezelyede koyuyorum. Hattan yazdan kalan vardı en son dün kullandım
Emelmirac Carolina olur olur bal gbi olur dolabimda balkabagi brokoli, somon, kereviz, hatta havuç bile var aniden biter diye cikarip cikarip oglana yediriyorum.
Gocicim Carolina valla ben hep dediginiz gibi yapiorum cocugum gayet sagliklicok sukur gayette rahat oluor
Gocicim Carolina ayrica akliniza gelmrurn herseyi atiorum kendimi bildim bileli cok sukur hicbisi olmadi ins da ol az bundan sonra
Carolina Gocicim inşallah. Yemeklik kabak da koyuyor musunuz? Yukarıda bir anne sulanıyor diye yorum yapmış sizde nasıl oluyor
Gocicim Carolina valla hepsini koyuom hatta pirasa kereviz patates brokoli havuc vs falan bunllari bole karistirarak pure icin kucuk posetlere koyuom aylik sonra balkabagi havuc karnibahar falan poset poset cikariorum ya belki evet vit gidio dogrudur bilemem ama ben bole yapiorum
BiberciMoms Carolina Ben ikisini de atıyorum valla hiç bir sorun olmuyor. Balkabağı, kabak, havuç, brokoli, karnabahar, mantar, bezelye vs. Kızımda da böyle yapıyordum oğlum da da yapıyorum hiç bir sorun görmedim