CanimKizimmm Bebegime henüz 40mevlüdü yapmadım(2aylık) siz olsanız su pandemide aile icinde de olsa yaparmisniz yoksa biraz daha ortaligin sakinlesmesini mi beklersiniz? Üstümde yük gibi hissediyorum..
Pinar_kb CanimKizimmm bende yapmadım. Onemli olan sağlık. Amaç kuran okumaksa sizde okuyabilirsiniz çekirdek aile ya da sadece okuyacak olanı çağırabilirsiniz. Ben riske girmeye değer görmedim. Sadece aile deyince bile olay olabiliyor. Teyzen mi fazla geldi halan mı fazla geldi diye. Tabiki sonuçta sizin aileniz sizin kararınız. En iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için
Utkucan CanimKizimmm hiç gereği yok illa amaç dua ise Kuran’sa oturun eşinizle yapın en yakınlarla bile zaruri olmadıkça görüşmemek lazım hemde şuan çocuklara daha çok bulaşıyor virüs nasıl risk alacaksınız mevlüt için
Tuba CanimKizimmm ben aile arası yapmıştım. Aile arası dediysem de öyle yenge teyze hala falan çağırmadım sadece annemler ve kayınvalidem ve kardeşler arası😊
CanimKizimmm Pinar_kb dediginiz gibi olay olacagi icin bende sesimi hic cikarmadim bu zamana kadar ama yinede bir anne olarak yapmam gerekiyormuydu diye sorguladim bir an..
Moci Arkadaşımda annesi yengesi kaynanası kardeşleri arasında 1o kişilik yapmisti bı kaç kişiyle de yapılabilir tabi yapan kişiye bağlı
TalhasMother CanimKizimmm benim de hayalimdi 40 mevlüdü. Ama pandemiden dolayı yapmadım. Sadece teyzelerimi çağırsam dedim ama normal zamanda bile toplanmıyoruz tek tek gelip maskeyle oturuyolar. O yüzden zden mevlütte az da olsa o kalabalığı göze alamadım.