MutluKalpAnnesi Kızlar bebeğim 5inci ayına girdi yavaş yavaş bişeyler vermek istiyorum peynir verdik bu gün ama neyle başlayabilirim sizce
Aselask34 MutluKalpAnnesi alerjisi yoksa yoğurtla başlıyorlar. Bizim alerjimiz olduğu için patatesle başladık havuç kabak şeklinde gidicez 5 ay 14 günlük
prenses_annesii2603 MutluKalpAnnesi yoğurt la bsslayabilirisn 3 gün kuraliyla patates püresi havuç pureleri sonradan meyveler den verebilirsin cnm
mina00 MutluKalpAnnesi doktora sorun ızın verıyorsa, yogurtla baslayın, sonra ben meyve vermısdım sonrada havuc patates
Mariposa MutluKalpAnnesi normalde yoğurtla başlatıyor doktorlar ve devamında haşlanmış sebzeler ile .. 3 gün kuralını uygulayıp veriyorsunuz allerjik reaksiyon göstermezse vermeye devam ama herhangi bir yan etki görürseniz onu not alın Bir kaç hafta sonra tekrar deneyin.
MutluKalpAnnesi Aselask34 alerjisi olup olmadığını bilmiyorum sadece emziriyorum bu gün peynir tatırdık sadece kuzum
Gzmkrm MutluKalpAnnesi niye acele ediyosn canım 180 gün diyo doktorlar bağırsakları tam gelişmeden yazık değil mi bebeğine ya kabız olursa
MutluKalpAnnesi Gzmkrm Haklısın bende senin gibi düşünüyodum ama 5 aylık yavaş yavaş tadım yapabileceğim söulendiği için soruyorum kendi kafama göre bişeyler vermeye çalışmıyorum
Aselask34 MutluKalpAnnesi 3 gün kuralıyla tattırmaya devam et canım tepki vermezse başka şeyleri ekleyerek devam ediliyor. Mesela ben 3 gündür patates veriyorum azar azar birşey olmadı havuç vermeye başlayacağım şimdi 3 gün kuralıyla