Geçmiş olsun dha yeni 3 gündr tam iyilesmesede bu ateş konusu bizi mahvetti 1 hafta boyunca 38 40 lara çıktı .3 gün boyunca her gün hastaneye götürdüm bisey yok diyip grip olmuş boğazı kızarmış diyip gönderiyolar. Cocuk hem ishal hem halsiz sürekli uyumak istyr ve sürekli ateşi var 3 gün boyunca her doktor Kndi kafasına göre bisey diyor biri dış biri grip diyip gönderdi eve.3 gün artk baktm çocuk kendine bi türlü gelemiyor ateside düşmedi aldım özel hastaneye götürdüm tekrr 39 bucuk 1 saat dha gitmesem havale geçirecek nerdeyse. Doktor baktı etti tabi biz onun öncesinde kronik kulak iltihabi olduğu için cefamed diye antibiyotk iğne kullandık 4 gün boyunca grip olsa başka bisey olsa geçer diye düşündük ama geçmedi en son doktor test ypti kandada bisey çıkması sadece viral enfeksiyon dedi serum verdi 2 tane çocuk 2 gündr kendine gldi dha .Ama sunuda dedi hiçbir giripte ateş 3 gün sürmez ve hiç bir zmn ateş 40 derece olmz sakin grip diye evde geçmesini beklemeyin birde eğer çocuğun eli ayağı soğuk ise ateş dha tepe noktasına çıkmamıştır ve dha yükselecektir. Eğer elleri de sıcaksa ateşi dha yükselmez korkmayın sakin bilmiyrm doktor onerdimi iburamin zero calpoden dha etkili dedi bize tabi kızım 10 aylık günde 3 kere çay kaşığı ile vryrdm yada paranox s fitil varsa elinizde bitanesini ortadan kesip kullanın oda iyi gelir.