Umutluluk Merhaba arkadaşlar :( 2 gün önce normal doğumla bebeğimi dünyaya getirdim ama affedersiniz büyük WC ihtiyacı olmuyor çok rahatsızm siz kader arkadaşlarıma sormak istedim lavman olur mu acaba dikişlerin ağrısı çok fazla yürüyemiyorum bile
Emirin_Annesi10 Umutluluk katı beslenmemek gerek ekmek yeme birde. Bolbol hoşaf iç çorbayla beslen ilk tuvalet çok önemliydi hiç çıkmadın mı ?
Annioldumben Umutluluk Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün yavrunuzu. Ben de normal doğumdan sonra 4. Gün dışarı çıkmıştım üstelik kabızdım . İnanın korktuğum kadar yokmuş bol sıvı ve lifli beslenin . İhtiyac olursa libabaks diye bir ilaç var lavmandan daha hafif . Kayganlaştırıcı gibi . Doktorunuza bi sorun isterseniz ben onu kullanmıştım
Alyaberenim Umutluluk normal doğumsa normal kac gün olmamasi canim benim 6.gunde banyo yaptim sonra oldu benimde cok dikişlerim vardi galiba korkuyordum🙈sizde bi duş alin almadiysaniz eyer etkisi olur
Emirin_Annesi10 Umutluluk ben hastanede bile incir hoşafı yemistim evde kavanozlayıp götürmüştük. Hastanede doğumdan sonra çıkardı hemen dene sende mutlaka cnm çok geçmiş olsun evladında hayırlı evlat olsun insallah😊
Umutluluk Annioldumben teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Olmazssa deneyeyim doktora sorup , Gerçekten çok zormuş insan dikişlere bişey olacak korkusu ile hareket ediyor :(
Snglklc Umutluluk sakın kabız etme kendini o dikişler le çok zor olur bu yüzden bol sıvı tüket her sabah 5-6 tane kuru kayısı gün içinde kefir tüket mutlaka
Asiimmmm Umutluluk lavma yapma canım bende de oldu 40 güne yakın sürdü. Dephalc diye ilaç kullandım o beni baya rahatlattı hemen etkisini gösteriyor
S3d Umutluluk bir de duphalac kullanmıştım ben doktorum verdi doğumdan sonra o da rahat çıkarır en azından bi deneyin isterseniz:)
Ravzacuk Umutluluk ben tam 35 gün kabız oldum ağlaya ağlaya yaptım 😢çok kötüydü.doktorunuza danışın derim