ilkgozagrimmmm Bebegimm1 Bizde öyle yaptık eşime söyledim o benden daha çok sardı 😀 sürekli evde düştü çıktı diye sesler oluyor 😀
Bebegimm1 ilkgozagrimmmm dusunce kalbim carpinti yapiyordu benm😂 ama 1haftada cok firladı dusersede satmam dedim elinde sonunda çıkar sistemin amacı bu degil mi zaten 😂
aselrigel ilkgozagrimmmm Neden satmak istiyorsun anlamadım? bekle hatta üstüne bira daha para koy. geçmişine baktın mı hiç? Bir ayda 12 katı yapmış bence bekletmelisin
aselrigel ilkgozagrimmmm Bak ben bir kaç gün önce aldım ve 5000tl şuan 9000 TL olmuş 90% artti bir kaç gün içinde
ilkgozagrimmmm Bebegimm1 bizde düşünce eşim senin yüzünden diyor bana ben söylemişim ona çıkınca onun sayesinde olmuş o çözmüş olayı güya 😀 birde buraya kendi adıma olmayan hesaptan para atsam açıklamaya kendimi yazıp kabul eder mi acaba
Bebegimm1 ilkgozagrimmmm etmiyormuş kendi şahsi hesap kartiniz dan atilmasi gerekliymis burda oyle okumustum ☺
Bebegimm1 ilkgozagrimmmm aynen hesap açın ☺ birde sifrenizi kesinlikle unutmayın eğer unutursanız parayi geri alamiyormuşuz🙋♀️
ilkgozagrimmmm Bebegimm1 Bunu bildiğim iyi oldu şifremi unuttum ile giriliyor sanıyordum 😊 teşekkür ederim 🙏
Kukuli00 aselrigel merhaba paribumu kullanıyosunuz uygulama olarak 30 dk önce 500 TL yatırdım Vakıfbank’tan ama henüz Paribu hesabıma geçmedi ortalama kaç dakikada geliyo
Balkokulumm Kızlar tron için ne düşünüyorsunuz deneme amaçlı 50 lira yatırmıştım şuan 81 lira oldu ama satıp bttyemi yatırsam diyorum sonrada ya yükselirse diye düşünüyorum
aselrigel Balkokulumm Her ikisinede koyabilirsin 85 TL ne Ya 1000tl koysana ne kadar çok koyarsan o kadar çok kar edersin