alchn __cansu benim de sütüm cok az 16 aylık ama zaten kesmeyi isityorum artık yok kadar az hemde kiloda vermyoeum ben diyet hemde oruc olcak
Kelebekkk34 __cansu hamileyken tutamadım ama emzirirken tutmayı planlıyorum yeter artık geçen senem yandı su senede tutamazsam vicdanım rahat etmz
Ayyuce101 __cansu Tabiki de evet dört gözle bekliyorum emin olun oruç berekettir huzurdur sağlıktır aşktır 🥰☺️
Cansusucu __cansu Evet geçen sene hamilelikten tutamadım inşAllah tutacağım Rahmet ayından istifade edelim bebeğim 5 aylık olacak
Momkids __cansu 10.5 aylık oğlum tutucam inşallah bende 🥰 zaten ek gıda alıyor sorun olmaz Allah’ın izniyle
SaskinOrdeginAnnesi __cansu bende deneyecegim borç kalsın istemiyorum 2 aylık bebeğim sütümü etkilermi bilmiyorum tecrubesi olan var mıdır bu konuda ki
Busranural SaskinOrdeginAnnesi benimde aynı tutup tutmamak arasinda gidip geliyorum azalırsa diye de korkuyorum
Melankoli Hayir tabi ki. Bebegimin tek besini anne sütü. Sütüm azalırsa ki azalır tüm gün su içilmezse, kendimi hiç affetmem.
Emirin_Annesi10 __cansu geçen sene 1 haftasını tutamamıştım o bile borç duruyor. Tutmayı düşünüyorum valla 1 ayı sonra nasıl kaza edeceğiz yoksa🙊 sahura kdr allahmne verdiyse yeyip içip tutalım bacılar