R3232 Kizlar biz yeni ek gidaya gecis yapacagiz.. oglum mama emiyor her ögün mamaya yinede devam edicem mi yada sadece ek gida mi vericem mesela sabah mama öglen ek gida sonra yine mama mi yoksa her ögün mama ek gida biraz mi biri bana yazabilir mi
Ozii_celk R3232 mamaya aynı şekilde devam edeceksin ek gıda doyumluk değil şuan tadımlık. 3 gün aynı besini püre olarak tattır zaten en fazla 2 3 tatlı kaşığı yiyebilir. Ek gıdasını öğlen vermeye çalış midesi hazmetsin
Karabiber57 Ozii_celk bende şöyle yapıyorum ek gıdaya geçmeden önce mama ve anne sütü ile devam ediyoduk dün ek gıdaya başladım öğlen bir çay kaşığı kabak verdim sonra gıdaya geçmeden önce ne yapıyosam devam ettim mama anne sütü ogün başka gıda vermedm doğru yapmışmıyım canım çok acemiyim🙈😘
Ozii_celk Karabiber57 Aynen tam da bu şekilde devam etmelisiniz zaten en az 1 buçuk ay tadimlarla geçiyor zamanla verdiğiniz miktarın arttırın 7.aya kadar zaten yarım çay bardağı kadar yiyorlar 😊
Karabiber57 Ozii_celk zamanla miktar arttırın dediniz ya mesela yarından sonra inş kabak alerji bişey yapmazsa havuça geçicem havucu yine bir çay kaşığı verip kabakla karıştırmak istersem kabağı kaç kaşık yapmalıyım ikisini iç içe karıştırabilirim değilmi☺️
Ozii_celk Karabiber57 kaşık olarak düşünmeyin siz az miktar purenizi yapın iki üç kaşık yer bırakır zaten ama pürelerine muhakkak bir çay kaşığı doğal zeytinyağı mutlaka koyun
Ozii_celk Karabiber57 mesela yarım kabak yarım havuç yapın. Bal kabağı tattirin sonra patates onlar bitince ikisini püre yapıp verin. Kapta biberi tattirin ama iyi gözlemleyin yanakları kizarirsa tekrar vermeyin
Ozii_celk Karabiber57 tattırdıgin her sebzeyi iki sebze birleştirip verebilirsiniz her puresine zeytinyağı köyün kabız olmasın rahat hazmetsin. Ayına uygun her sebzeyi korkmadan deneyin meyvelere en son geçin yoğurt tadımı kesin yapın en kısa zaman da. Daha sonra purelerij yanına yoğurtta koyun.
Ozii_celk Karabiber57 rica ederim aklınıza takılan birşey olursa yazabilirsiniz. Instagram adresimi de verebilirim Özlem Çelik bir diğeri familyclk sağlıklı büyüsün yavrunuz 🤗🤗