Hosgeldin 2,5 aylik erkek bebegim 3 gündür kakasını yapmıyor gazını cikariyor ama kakasini yapamıyor . Mama ile besleniyor ne zamana kadar beklemeliyim . Masaj sıcak su torbasi banyo yaptirdik hep ama yapamadı
Zeyy16 Hosgeldin canm benimde 2 aylık nerdeyse 2 haftadır kaka sorunu var hep anne sütü ile besleniyor ishal gibi sıvı yaptıgına karşılık hala yapamıyor 3 günde 2 günde bir yspıyor iki gündür hala yapmadı bnde bekliyorım bir cay kaşıgı zeytinyag ver diyorlar ardından bir cay kaşığıda su bagırsaklarını yumuşatıyormuş vermiştim birgüün sonra yapmıştı artık yag mı işe yaradı kendinden mi yaptı bilemiyorum canm ama internetttede anne sütü iciyorsa 10 gün mama ile besleniyorsa 5 gün norml yapmaması bekleniyormuş canm
Hosgeldin Zeyy16 insan gene de telaşlanıyor o kadar şey içiyorlar ama allahtan cisi dolu dolu yapıyor
Zeyy16 Hosgeldin vala canm komige gidiyor bebişin kakasını bekler oldum sürekli acıp yapmış mı diye kontrol ediyorum 😀 umarım yaparlar bnmde cok fazla çiş yapıyorlar ama önemli olan çişmş ebemiz günde en az 5 6 kere çiş yaparsa sütünün yettigini doydugunu anlarsın demişti kakasını yapmamasıda kiloya gidiyor sütün yarıyor demişti