CanimKizimmm Merhaba 2aylik kizimin gıdısının alti pisik olmus bugun farkettim ne yapmam lazim üfledim farkedince yazik cocuk nasil rahatladi baya canini yakiyor belliki😔😢
ecemm-6161 CanimKizimmm canım biz de aynı olmustuı bebek yağı ile yaplıyordum sonra doktor linola verdi rahatladık canım linola losyon
06082020 CanimKizimmm banyosunu yaptırdiktan sonra boynunun altını iyice kurulayın bebek pamuğuyla sonra pudra sürün kuru kalmasını sağlayın Nemli oldukça geçmesi zor olur kızımdada olmuştu ama pudrayi sürerken ağzına burnuna gelmesin dikkat edin
CanimKizimmm 06082020 pudrada kalinti birakmaz mi terledikce yapisir iyice oraya ne kadar surede gecti sizin?
06082020 CanimKizimmm kalıntıları temizliceksiniz her sürmenizde nemli kaldıkça geçmesi uzun sürüyor 1 ayı bulur
CanimKizimmm Burcinisp benimde ilk aklima o geldi netten baktim kremin kullanim alanina sadece alt tarafina oneriliyor mustela kullaniyorum
Burcinisp CanimKizimmm sonuçta orası da cilt popoda cilt. Her türlü emiyor. Ben sürüyorum. Hatta yüzü pişik gibi oluyor az miktarda yüzüne de sürüyorum.