Seseff Merhaba arkadaşlar 13 günlük anneyim bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz ve memede ne kadar süre tutuyorsunuz tecrübelerimizi paylaşalımm😇
ecemm-6161 Seseff canım bebek ilk aç aç kalmamalı sarlık olma ihtimali yüksek şakın aç bırakma kesinlikle 2 saatte bir emzşr
buselidunya Seseff ben ilk bir ay 1 saat arayla emziriyordum sarılıktan ötürü ama eğer sarılığı yoksa 2 saati geçme derim tazecik anne ☺️
Seseff ecemm-6161 4 günlükken biraz sarılık oldu sütüm geç geldiğinden dolayı sıkı bir emzirme sonucu geçti sarılığımız saat başı emziriyordum şimdi biraz uzatayım saati diyorum ama tekrarlar diyede korkmuyor değilim
Seseff buselidunya sarılık atağa geçmişti hemen müdahale ettim saat başı emzirdim bir hadta boyunca sarılığımız düzeldi çok şükür şimdi 2 saate çıktım saat aralığını uzatsam mı diye düşünüyorum ama erken galiba daha😇
buselidunya Seseff biraz erken ya şuan daha küçük, sana sütüne ihtiyacı var. Hele bi ayını doldursun, 40’ı çıksın zaten zamanla kendiliğinden düzeliyor 🙃