Melehatasena kwellada canım losyonun adı. Akşam hepiniz banyo yapın iyice kurulandiktan sonra losyonu vajina popo arası dahil her yerinize iyi ve sürün boyundan aşağı. sabah kalkınca hemen duş alın Sonra kullandığınız havlular lifler losloyunu sürdükten sonra giydiginiz kıyafetler yaptığınız çarşaf yorgan yüzü yastık kılıfı hereeyi 60 derece de yıkayın yorganı balkona at akşama kadar güneş alsın . Akşam tekrar losyonu sur sabah tekrar yıkan tekrar sil baştan her şey yıkanıp utulenecek bak hiç aksatma hereeyi yıka utule çünkü kıyafetlerin carsaflarin yastıkların havlularin dikislerine işliyor bu uyuz ütü olamadan 60nderece de yıkanmadan asla geçmiyor 10 gün bu işlemi uygula 1 hafta ara ver sonra tekrar 10 gün kullanın sonra bırakın ben koltuk örtüleri halı ortulerine kadar koltuk yastikalrina kadar hereeyi hergun yıkayıp utuledim artık herkes bana sen hasta mısın diyordu binadakiler sürekli çarşaf yorgan asiyordum diyemiyorum da kimseye. Ve evinize misafir kabul etmeyin asla da birine gitmeyin çok hızlı bulaşıyor deri altında gezen bir böcek türü kükürtlü sabunla yıkanın saclariniz da dahil keci gibi yapar Argan yağı kullanabilirsin yada saç açıcı sprey