yerli-yummymummy Arkadaşlar ek gıdaya geçtik ilk 2 gün havuç sonra 2gün patates sonra muz verdim siz nasıl geçtiniz doğru mu sizce 6aylık bebeğim bazıları menü veriyormuş siz neler yediriyorsunuz
Bekt yerli-yummymummy 2 gün değil 3 gün kuralı var 3 er gün ver alerji üç günde belli oluyormuş . Tüm yediği herşeyi 3gun tadım yaptır. istersen denedigin sebzeleri karıştırıp verebilirsin
Yarim_Kilo_Kiyma yerli-yummymummy Merhabalar, bizede dün söyledi doktorumuz tadımlara başlayabilirsiniz diye ama önce yoğurt dedi 🙄 yoğurt sonra veriliyor diye biliyorum ama sonra patates havuç dedi. Siz nasıl verdiniz haşlayıp çatal ile mi eziyorsunuz
yerli-yummymummy Bekt ben yurtdışındayım burda öyle bir kural yok 1gün yese yeter dedi doktor ama ben ne olur ne olmaz diye 2gün yaptım😓
yerli-yummymummy Yarim_Kilo_Kiyma ben ilk gün havuç verdim suda haşlayıp çatalla ezdim tabağa 1tatlı kaşığı koydum ama hepsini bitirsin diye zorlamadım bitiremedide zaten bugünde muz veriyorum bende yoğurt vermek istiyorum ev yoğurdumu