HeartShapedGlasses Oğlum kundaksız uyumuyor elleri kolları durmuyor ama şimdi bile terliyor yazın kundak işini nasıl halledicez?
Hismom HeartShapedGlasses yaza kadar büyür yaa kundak istemez bir de yüz üstü yatırın ben öyle kurtuldum hareket etmesinden ellerini kaldıramıyor yüz sütü mis gibi uyuyor
SaremAselim_0817 HeartShapedGlasses ben büyük kızımda yazın bizim kullandığımız ince tülbentler varya onunla kundak yapıyodum hem terlemiyodu hemde sıkı sıkı iyi uyuyodu
Vera1810 HeartShapedGlasses korkma canım benım bebegım de uyku tulumu olmadan asla uyumazdı. 5 aylıkken kendı bıraktı istemedi normalde her uykuda isterdi belkı yaızk oda sıcaktan istemez
SaremAselim_0817 Hismom yüz üstü yatırırken yastık filn kullanıyo musunuz ben biraz endişeliyim ya kızımda öyle uyumayı iatiyo aalı da
HeartShapedGlasses Hismom şuan 5.5 aylık diş çıkarma döneminde kulağını yüzünü tutup duruyor uyumuyor kundaksız
HeartShapedGlasses Hismom hiç yüzüstü uyumadı yüzüstü durmayı da sevmiyor birde korkuyorum burnunu kapatır nefes alamaz diye 5.5 aylık