Yasemin_06 Kizlar hasema almam lazim birazda kilom var malesef intertten su sayfa yada ankara etimesutta yada sincanda surdan alabilirsin diyecwginiz neresi var???
Yasemin_06 EmineYilmaz orayada bakmistim ama pek gzl model bulamadim tesetturluyum bide kilom.var nasil beden secicem onuda bilemedim hasemada
Yasemin_06 pilavustutavuk modanisada beden cok yokki bende kiloluyum kilom.olmasa keske heryerden direk alip giyerim
Yasemin_06 Kubra_2019 ya acaba kiloluyum ben ordan alsam uyarmiki banada bilemedim haeemada beden nasil secilir ilk defa alcam ve hadema gorcem ilk defa tatile gitcem diyim artik 😊
Kubra_2019 Yasemin_06 o yüzden lcw dedim bedeniniz kaç ose tam verin zaten alacaginizin türüne göre ben paraşüt hesene sevmem çok yapışıyor ve kayıyor kaydırmaya filan normal pençelerden aldım harika bayıldım.
Minikalparslan Remsamayo 🌸 kesinlikle çok memnun kalırsınız bende şuan pareosula birlikte yeşil yapraklı olan haşemayı alcam tam üstüne bu post denk geldi 😀
Yasemin_06 Minikalparslan resmsayi gordum.ewet ama biraz pahali gibi kendi stesindenmi aliyosun yoksa trendyoldanmi
Minikalparslan Yasemin_06 kendi sitesinden ama ürünleri çok kaliteli değer yani farklı markada denemiştim güneşten rengi solmuştu