Aringulay_murat Kizlar oğlum 3 aylık cildi kuru bilek kisikmlari diz kapakları kuru kuru ne önerirsiniz bebek yağı olarak ? Kullanan ve memnun kalan?
Cheddar Aringulay_murat mustela kullanabilirsiniz. Her gün banyo yaptırdığım halde 7-8ay rahat kullandım
41esra Aringulay_murat canım bence bebek yağı kullanma içerisindeki toksinlerden ötürü doktorlar da önermiyor onun yerine zeytinyağı kullanabilirsin ❤️
Aydanyirtici Aringulay_murat bizim dr umuz kuruluga yag yerine krem önerdi bioderma nin onu kullanıyorum
Aringulay_murat Cheddar Mustelanin cidden tüm ürünleri çok güzel. Tşkler Bende musteladan devam edeyim
Aringulay_murat 41esra ama bu mustelanin ürünleri doğal içerikli. Zeytinyağ da aklimaa yattı neden olmasn ne zararı olur ki ? Bir tane doktor vardı zeytinyagla ilgili bı yazısı vardı okuyayım tekrr yazarım sana cnm
Aringulay_murat 41esra umz.dr.alifuatserpen çocuk doktoru onu takip edin çokta iyi bı doktor onda zeytinyağ kullanımı ile ilgili yazılar mevcut ve sağlıkli olmadığından bahsetmekte
Aydanyirtici Aringulay_murat kusura bakmayın ne olur sorunuzu yeni görüyorum https://sachane.com/bioderma-atoderm-intensive-balm-nemlendirici-bakim-kremi-500ml.html?gclid=EAIaIQobChMI6_nb4oSa8AIVEuN3Ch2qdQDvEAQYCyABEgJBWvD_BwE