yasmina Bebekleriniz hangi aydan itibaren gece beslenmelerini bıraktı? 6. Aydan sonra bırakırlar diyolar ama biz 6 ay olmak üzereyiz tam tersi uykular kısaldı gece daha fazla uyanmaya başladık 😥
Mehtaptvz yasmina 1 yasindan sonra gerek gorulmuyor ama kizim 11 aylik hala kesemedik bir yanim kesmek istiyor ama bir yanimda hepi topu ne kadar anne sutu alicak dayan diyor 😊
Aytenesn yasmina 6.ayda ek gıdaya başlayacağından diyolar onu ama amaç tadımlık başlamak o yüzden düzene girmesi 8.aydan sonra oluyor maalesef biz de 6ay 2 günlüğüz ama saatbaşı en geç uyanıyoruz maalesef
Erselinannesi yasmina 6 aya kadar daha az emer gece kalkardı 9 aylıkken daha çok arttı gece kalkmalari kendi bir yerde bırakır diye hiç öyle gece beslenmesini kessem mi acaba diye düşünmedim birde gün boyu zaten çok emmiyor en iyisi gece emsin
Kubra34 yasmina 8buçuk aylık gece beslenmek için uyanıyor.Yani beslemeyince alışkanlık oldu kesin şimdi nasıl açtır diye ben kendim uyanıyorum istemsizce😅🤦🏻♀️
Mehtaptvz 2prenss_annesieliff_ her gece degisiyor dis ve hastalik zamani uyumuyoruz desem yeridir 😂diger turlu 2-3 kez kalkar ama emer uyur
Bhrasya Benim kizim 8 aylik 3 4 kere kalkiyor acikltigi icin kalktigini sanmiyorum ama emerek uyuyor geri 😏
Burcutku 6.ayın içindeyiz bizde de gece emmeleri sıklaştı huzursuz uyuyor uykuya çok zor dalıyor memede rahat ediyor dişe bağlıyorum ama daha diş de patlamadı umarım geçer çünkü uyuduğum uykudan hiç bişey anlamıyorum bazen abartmıyorum saat başı kalkıyor sık sık baş ağrısı çekiyorum Allah yardımcımız olsun
2prenss_annesieliff_ Mehtaptvz benim oglumda ayni emip uyuyo cok hareketli bir bebek benimki yurumeye basladi mi bebeginiz 4 Nisanda dogdu bu arada sizinki
behrem bebekler 9. aydan itibaren 10-11 saat kesintisiz uyuyabiliyorlar. bu yüzden gece beslenmesi doktor kontrolünde kesilebilir. ama maalesef alışkanlık haline getiren bebekler aç olmamalarına rağmen kalkıp meme emiyorlar. biz nasıl ki gece uyanıp yemek yemiyorsak onların da uyanıp yemek yemeye ihtiyaçları olmuyor o ayda. kesmek istiyorsanız ve aç değil de alışkanlıktan emdiğini düşünüyor buna eminseniz, uyandığı zaman su verin bir süre sonra uyanmayı bırakacaktır.