Mavilim55 Merhabalar kayınbabam 60 yaş üstü grubunda aşı olacaktı aile hekimi öncelik kronik rahatsızlığı olana demiş randevu vermemiş 60 yaş en sona demiş haberde de 60 yaş üstü yanı sıra kronik rahatsızlığı olana diyodu yakını yaptıran bilgisi olan var mı
Gamzosgamzos Mavilim55 ben daha bugun aldim randevu kayinpederim 62 yasinda kayinvalidem 56 yasinda ese bile yapiyorlar kayinpederimin kronik rahatsizligi yok saglik ocagindan degil devlet hastanesinden aldim
Mavilim55 Gamzosgamzos banada çok saçma geldi 60 yaş üstü diyodu anlamadım eşim akşam e nabızdan deneyecek inşallah olur çünkü kanser atlatmisligi var
Mavilim55 Duru20 istanbul da oturuyoruz biz aslında yapılması lazımdı kayınbabam aşı olmak istemedi ikna ettik bu sefer de öyle demişler eşimde hemen inanıyor ben dedim bi iş vardır onda dedim çünkü haberde duymuştum ben
GoGirl Mavilim55 mhrs uzerinden randevu alabilirsiniz ama gidince malesef asi yok deniyor annemde 60 yasinda ilk gun yapmislar daha sonraki gunlerde cogu kisi yaptiramadi haberlerde de cikti hatta bizim saglik ocagida 65 ustunun kalan 2. Dozlarini yapiyodu yani sans biraz baska yerden randevu almaya calisin