Feride10 Merhaba hanımlar, 19 aylık oğlum, güvenilir hijyenik güzel bir oyun grubu arayışındayım. Oğlumla birlikte katılabileceğim anne-cocuk temalı. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum:)
Birkizbiroglan Feride10 Birde Instagram’da hayal ötesi diye bir sayfa var ora ile de görüştüm ben 12 18 duyusal aktiviteler için oyun grubu açılmış ama tam karar veremedim
Minik1panda Feride10 Birkizbiroglan Grande oyun sokağı var çok iyi iki hafta önce gittik öğretmeni çok iyi ilgili
Cherryblossom Bilkentte mamepa vardi hala acık mi bilmiyorum ama bir de Cukurambar taraflarinda cumba kids diye duymustum
Feride10 Cherryblossom siz gittiniz mi oraya tavsiye eder misiniz araştırıyorum hemen teşekkür ederim
Feride10 Birkizbiroglan orayı bende instagramdan takip ediyorum ama daha önce tecrübe edilmiş tavsiye üzerine biyer olursa daha gönül rahatlığıyla gidebiliriz diye düşündüm🥳😍 orası da kaliteli bi yere benziyor aslında deneme dersine gidilebilir
Birkizbiroglan Feride10 ya evet bende beğendim ama çok akıcı birşeyler paylasmadiklari için sanırım emin olamadjm 😊 sadece mesajlardan sordum nedir ne değildir diye 😊
Cherryblossom Feride10 bilkenttekinr yakınımız götürüyordu memnundu. Cumba da eskiden giden arkadaslarimiz vardi simdi nedir bilmiyorum. Cok kurumsal diil sanirim cumba.
Birkizbiroglan Minik1panda baktım şimdi yazdım bakalım dönerleese :) kaç aylık sizinki ? Birde seans ücreti nedir ?
Feride10 Birkizbiroglan bende yazdım şimdi:) temiz bir yere benziyor, sizin bebeğiniz kaç aylık, cevap gelirse buraya da yazar mısınız
Birkizbiroglan Feride10 bizimki 16 aylık, tabi yazarım sizde yazarsanız 🙈 belki arada kalır mesaj falan 🌸