Merveyagmur Kızlar doğumdan sonra aşırı terliyorum. Memeler zaten ayrı terliyor ensem sırtım ayrı. Sütyen takmak sıkıntı süt bezlerini sıkıştırıyor. Onu takmayınca da tek atletle yine terleniyor. Bi yol yordam çözüm bulan var mı acaba ya 🥲
Melosing Merveyagmur ilk zamanlar aşırı terleme çok normal çünkü vücut hamilelikteki ödemleri bu şekilde atıyor. Zamanla azalıcak normale dönecek bu süreç😊 bol sıvı alırsanız belki süreç hızlanabilir
Merveyagmur Bi yandan da tedirgin oluyorum. Gece kalkıp emzirirken terli terli üşütürsem diye. Sırtıma yelek alıyorum artık ama tabi o da her saat başı sıkıyor 😂
Alyazeynep55 Melosing benim uçuncu aya girdim dogum yapalı hala geçmedi özelikle ensem ve belim terliyor 😞
Merveyagmur Adeviyee doğum öncesi ayrı zor doğum ayrı zor lohusalık apayrı zor. Allah hepimize kolaylık versin 🍀
Prensesannesi1234 Kol altlariniza da göğüs aranizida pudra sürerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum 😊
Merveyagmur Yagmursonrasitoprakkokusu yani aslında o kadar terlemeye ne ödem ne kilo kalması lazım ama kilomda da pek bi değişiklik yok 😅