happyteacher 9 aylık kızım var. Bir türlü su içiremedim içmiyor. Sulkla bardakla kaşıkla denedim hep 1 2 yudum anc. Sonrasında oyun yaparak ağzından akıtıyor 🤦♀️🤷♀️
Azsekerlikahve happyteacher aynı benm kızımda öyleydi. Ama kayınvalidem geldi biraz ısrarladı içmesi için. Bardakla içirdik pipetli sulukla alıştırma bardağıyla hiçbirinde lıkır lıkır su içmedi. Kendi içtiğimiz sudan verdik onu içti. Yani kaynatıp ılımış su değilde kendi içtiğinz hazır suyu deneyin. Şimdi alıltırma bardağıyla içiriyoruz. 9aylık kızım. Bir haftada düzeldi
Mavilii Aynı dert bende de var napicam bilmiyorum. Benim ki yaşına girecek artık ama hâlâ şu içmeyi sevmiyor😔
Marjinal_Anne2 Mavilii aynısı benim kzım asla aramaz suyu uzatmazsam , resmen yudum yudum teklif ediyoruz çok üzülüyorum ama doktor demek ki gerek görmüyor demiş ti🤦🏼♀️😅 hayor suya ihtiyacı vR.ne demek gerek görmüyor 🙄😂
happyteacher Azsekerlikahve yani bazen çişi az oluyor diyorum su içmediğinden mi🤷♀️susamıyor demekki inşallah bir sorun olmaz
Marjinal_Anne2 happyteacher benim kzım da öyle çiş sayısı falan az canım ama içmiyor her şeyi deniyoruz yudum yudum sadece 😣 doktor gerek görmüyor demişti 😅🙄
Mavilii Marjinal_Anne2 ay bu doktorlara da akıl fikir ermiyor. Biri der suyu bol icirin öteki der gerek görmüyor 😂😂
happyteacher Marjinal_Anne2 aynen öyle yudum yudum 🤦♀️istiyorum lıkır lıkır içsin 😂su sevilmez mi ya