Busra-97 Kızlar aramızda leslie yapıp zayıflayan var mı? Bende bu gün başladım motive olmak istiyorum 😀
Zelisblt Busra-97 vla Bn 1,seriyii yapıyorum 2.seri bitene kadar yerde 2 büklüm kalıyorum 😂 sonuna kadar yapabilen varsa helal olsun
Busra-97 Zelisblt ben şuan 30 dakika olanı yapıyorum başka da yapmadım onu bile zor bitirdim diyebilirim😀
Zelisblt Busra-97 oo baya iyi Bn 15 dk olanın daha 3.hareketini bitirememişim. Kaç defadır deniyorum ama olmuyor 😁
Busra-97 Zelisblt bende bir önceki denememde 15.dakikada bırakmıştım ama bu sefer kararliyim fazla 5 kilom var onu vereceğim inşallah 😃
Zelisblt Busra-97 anldm bol şans diliyorum Bn chloe ting yapıyorum o daha iyi sonuç veriyor diye düşünüyorum.
Sevmm Ben leslie 3 mil 45 dk yapiyorum 2 aydir beslenmeye pek dikkat edemedim ama 6 kilo verdim şuan icin hala devam ediyorum. Leslie tum vucut calistiriyor ve baya inceltiyor birakmayin devam edin🌸 arti ben 15 dk kol egzersizi ve plankta yapiyorum🙂
Busra-97 Sevmm 30 dakika olanı yapabiliyorum diğerini sanırım yapamam ama inşallah kararlıyım bırakmayacağım 😊
Gizem59 Leslie 3mil onu yaptım yaklaşık 10 gün yememe de dikkat ettim abur cubur fln kestim benim iki kilo fazlam vardı verdim, karın kasım bile çıktı gerçekten çok iyi geliyor