ikiKudurukAnnesi Bebeğimin ilk dişi çıktı alt sağ dişi ama hem yamuk hem de tırtıklı gibi üstü böyle olan var mı düzelir mi ? Bir de ne kadar sürede uzar yani tam belli olmaya başlar ?
Cokomelli ikiKudurukAnnesi Süt dişleri tırtıklı olur zaten ama yamukluğu ile alakalı bilgim yok belki dişi uzadıkça yerine oturur düzelir benim kızımında ikinci dişi hafif yamuk geldi şuan tam çıktı diş etinden düzelmiş durumda.
Balteknem ikiKudurukAnnesi alt damak azilarimi diyorsunuz acaba onlar benim kizimda 4dal olarak cikiyor 3dali cikti bir dali kaldi oyle anlatiyim size yamuklugunu bilnyrm ama alt damakta cikarken cok zorlaniyor cocuklar damagi genisliyor birde ustte cikarken azilar biri cikiyor mesala iki dal digeride damaktan cikti ortada ve yerine gitti nasil olduysa cok sasirtici
Umutegem ikiKudurukAnnesi bnm oglum 2 yasinda disleri dediginiz gibiydi ve doktora goturdum onun suan normal ve bisey solemek icin cok erken dedi
Cokomelli ikiKudurukAnnesi Yani kesin bi süre veremem ama bir ayda sanırım tam çıkmıştı bizim hiç süresine dikkat etmedim tahmini olarak söyleyebilirim 🙄
Balteknem ikiKudurukAnnesi alt sag deyince onu sandim kusra bakma tirtikli cikiyot sonra duzeliyor buyudukce kasidiklari icin
Umutegem ikiKudurukAnnesi normal cnm yavas yavas cikiyor kiminde bizim ilk dişimiz 10 aylikken cikmisti