Ayazhan-1302 Kızlar oğlum 2 yaşında 1 yaşına kadar haşlanmış yumurtayı karışımla yedirdim .1 yaştan sonra karışımı bıraktık peynir zeytin krep vs yiyor ama yumurtayı haşlanmış vermeyi deniyorum 2 gündür öğürüyor nasıl sevdirebilirim ki pekmez de damlattim
Benanneyimanne Ayazhan-1302 zorlamayın bıkacgun sonra tekrar verın bız bıle yumurtayı tek yerken zorlanıyoruz 🥳😌 normal bence patates ıle hafıf tat verın agırlıgı alır belkı yada peynır
Mom987 Ayazhan-1302 Süt falan içiyor mu. Komşumun bebeği yemiyormuş doktor emziriyo musun demiş hayır demiş süt veriyomusun demiş evet demiş. O zaman inek sütü verme demiş çocuk 2 yaşından sonra yumurta yemeye başlamış öyle diyor. Bende öyle deniycem ama gece memeyi bıraktıramadım.
Kavininanasi Benim dr bir şey ile karıştırma direk ver yemiyorsa üç gün gösterme tekrar dene alışacak diyor 😎 bilemiyorum 🤦♀️
Ayazhan-1302 Kavininanasi bende yeni başladım gerçi ama inşallah sever bnde hiç sevmiyorum ki çok öğürüyor tabi ilk kez olunca bikac gün durayım tekrar deniyim bari
Kavininanasi Ayazhan-1302 zorlamak çare değil o kesin. Miktarı azaltmayı bile deneyebilirsiniz. Vazgeçmeyin ama agresif şekilde vermenin de faydası olmuyor.
Ayazhan-1302 Benanneyimanne bide eziyim biraz diyrm beyazı özellikle ağzına alır almaz atıyor 😅 aynen peyniri fln da deniyim
Ayazhan-1302 Mom987 aaaa öyle mi bnmkide gece emiyor gündüz aklına gelmiyor 🤦♀️ nasıl birakcaz bilmiyorum
Ayazhan-1302 Yigitiminannesi yaa demir için fln doktor kendisini yesin diyor öyle omlet fln yiyor ama işte haslanmista yese
Yigitiminannesi Ayazhan-1302 bnim ohlm da oyle cozemedim ama uzn zamndr vermiodum budun denedim yrdi ama cok az
Ayazhan-1302 Kavininanasi önce yediklerini yediriyorum alışsın diye en sona yumurtayı bırakıyorum dün bikac parca yuttu direk çiğnemeden 😅 bugün asla yemedi bnde zorlamadım ama merak ettim haşlanmış yumurta için farklı bi numara yok sanırım ya öyle sevecek ya oyle sevecek 🤦♀️
Kavininanasi Ayazhan-1302 ya var annem bebek tarhanasının içine itelerdi öyle yedi bir süre ama yemekleri karıştırmama dönemi gelince vaziyet bu. Yedirilir yoğurtla avokado ile yada dediğim şekilde ama işte ayrı yemesi lazımmış artık