Ulkugokturk51 Prensessannemm Bebeğim 6 ayına girdi Allah izin verirse tutacağım kızım 6 aylikkendr tutmuştum 🙏🙏
Ballii Prensessannemm Ben emzirirken tutmamistim zaten insülin direncim var emziredikten sonra çok susuyordum. Birgun denersin süt miktarın değişmezse tutarsın sonuçta oruçtan önce anneye bağlı bir bebeğin beslenmesi daha önemli. İlk gün bol bol su iç iftarda ve sahurda hem sütüne yarar hemde vücudunun kaybettigi suyu tamamlarsin.
Mom727373 Prensessannemm valla maşallah benimki 4 ay 15 günlük ben bile tutmama ihtimalini hiç aklıma getirmiyorum. Hem niyetiniz tutmak olduktan sonra Allah yardım eder. Bebelerin rızkına da biz kefil değiliz Allah varken onu da mı ben düşüneceğim 😉
Prensessannemm Mom727373 öyle tabi size de masallh 4 aylık bebek sütum kesilir fln diye dusunmuyosnz masallh ☺️
Mom727373 Prensessannemm bebeğim emdiği sürece neden kesilsin ki😊 bir aydır aralıklı oruç yapıyorum sütüm arttı bile.
DoruKalpp Biz de 2 ay 28 günlüğüz ben de tutmayı düşünüyorum da etkilenir mi acaba sütüm ya genelde herkes küçükken daha çok etkilenir yazmjs ben de küçük daha kolay olur diye düşünmüştüm 🤔🤔
Sadekahvem Prensessannemm ben geçen sene hocaya sormuştum. Dedi şuan mamalar olduğu için tutmak zorundasin.zaten ek gıda alıyordu. gecen sene benim kızımda 1 yaşındaydı tuttum kolay geçiyor Allah kolaylığını verdi rahat tuttum. Sütumde her zamankinden fazlaydı.