Gamzee3 Kwsr evet ama ben kendimle yatırdım o yüzden ayrılmıyor benden suan nasıl yapcam bilmiyorum doktorumda doy cocuguna iki yasına kadar sonra ögretirsin diyor napcam bilmiyorum
Kwsr Gamzee3 emerek ve benimle uyuyordu . Basaracagina inanırsan yaparsn . 2 yaşından sonra daha zor olur bence
Fitifiti Gamzee3 Bitkisel bir damla ama içeriğimde bazı kimyasal katkı maddeleri var koruyucu gibi. Bunu göz önünde bulundurun kullanırken. En azından uykusu düzene girsin diye verebilirsiniz kısa vadeli olarak.
oykusilan @Gamzee3 kızım 3.5 aylik doktorumuz önerdi kullanıyorum uykuya dalmasını kolaylaştırıyor ve ertesi sabaha daha enerjik uyanıyor. Oyle uyku ilacı gibi baygın olmuyorlar ama rahat uyuyorlar. Doktorunuza mutlaka danışın ama .
Quinmom Gamzee3 benimki beş aylık veriyorum verdigimden beride hem uyuyo hem huzurlu oluyo ben tavsiye ederim tamamen bitkisel doktor önerdi günde bir defa 10 damla veriyorum en fazla 20 damla dedi doktor şuan biraz küçük çünkü canım
Zeynoooo06 Gamzee3 olsn aslnda kotu amacla dememistm bebegin ihtiyaci var mi yoksa siz mi uyumk icin kyllaniosnz dmk istemistm