Mimarhanim Gamzee3 ınstagram’da alerjik bebekler için yemek tarifleri paylaşan sayfalar var oradan bakabilirsiniz. alerjikbadenin_tarifleri alerjikbebekannesi_ alerjiylebuyuyorum alerjidostutarifler alerjik_tariflerim Gibi bir çok sayfa var.
Darlinggirl Bende hep avokado ve yulaf yapiyorum alerjiden dolayi baska tarifleri olan varsa bende bekleyim😞
Darlinggirl Suyla yulafi pisiriyorum icine meyve veya pekmez koyuyorum severek yiyor. Gun ucinde neler veriyorsunuz siz peki kac ogun?
Gamzee3 Darlinggirl iki öğün 10-11 gibi öğlenden sonra bide devamı anne sütü 8 ayda üç öğün öğleden sonra kıymalı tarhana , tavuklu semiz otu brokoli kereviz enginar bu tarz veriyorum
Darlinggirl Gamzee3 bize daha et urunleri verebilirsin denmedi 7 ayligiz. Siz yinede masallah o yonden besin karsiliyorsunuz. Bizim icin anne sutu artik tok tutmuyor galiba diyet yuzunden besleyiciligi azaldi galiba
Gamzee3 Darlinggirl kuzu kıyma verebilirsin dedi bide ilikli kemik suyu katıyorum haftada bir iki tavuk veriyorum neden baslamadı acaba doktor
Gamzee3 Darlinggirl https://ty.gl/ampfjna kalsiyum ve vitamin bu ilactan alıyorum bana iyi geldi mutlaka kullanın bu tarz takviye