Mavi5253 Kızlar bebeğim 16 günlük memede uyuyo memeden alınca uyanıyo ama sürekli böyleeee benden ayrılmıyo hiç tuvalete gidemez oldum var mı bu durumu yaşayan özelllikle iki gündür hiç uyku uyumadı nerdeyse kucağımda mememde tuttuğumda ne uyuduysa o
HavvaZade Mavi5253 bebişim ilk geldiğinde sadeve kucağımda uyuyordu bende kıyamadığım için uyanana kafar kucağımda uyutuyırdum
Esmece Mavi5253 Çok normal senin tenine kokuna ve dünyaya alışmaya çalışıyor annesi😍 şu gün biter diyemem ama biraz sabretmen gerekiyor o yerinde uyuyunca sende hemen yat dinlen yoksa çok zor oluyor 🌹🌹
Mavi5253 Esmece emzik verince beni bırakmaz dimi mama da veriyorum çünkü kilo alımı çok yavaş doktor mama takviyesi verdi sütüm yetmiyo daha 😢 mamayı da bazen biberonla bazen damlalıkla damlatıyorum öyle öyle idare ediyoruz
Esmece Mavi5253 Yok memeyi bırakmaz sütun yetmese bile meme vermeye devam tahinli helva yemeni bol su icmeni öneririm bende sen gibiyim kızım 8 aylık meme mama olarak devam ediyoruz aralarda da ek gıda alıyor tabi🌹
Esmece Mavi5253 Allah cumlemizden razı olsun🌹 Süt arttırıcı olarak bestlak damla kullanmistim ben onun da faydası çok oldu bir su bardağı suya 20 damla olacak şekilde hergün içiyordum vitamin gibi birşey o onuda deneyebilirsin istersen😊İnşallah işe yarar sütün bol olsun 🌹🌹
Ipekoz Mavi5253 ben emziğe alıştırdım emzirdikten sonra direkt emziği tıkıyorum ağzına bir süre emip uyuyakalıyor 👍🏼 memede uyumasına izin vermiyorum ama uyuklamaya başlayınca dürtüyorum o yüzden alışmadı memede uyumaya sanırım