erdeminannesi12 Kızlar bugün sol göğsümde sol üst tarafında sertlik farkettim hafif yayvan bi şekilde ama ele geliyo çok belli 23 günlük anneyim acaba süt kanallarıyla öı ilgilidir çok ağrı yapmaya başladı korkuyorum 😣
Yavrusununannesiii erdeminannesi12 bebeğin ağzına verdiğiniz de memenizi oraya harekete geçirin bazen kanallar tıkalı oluyor ve elinizi göğüste C şeklinde tutun kanalları tıkamasın yada ılık duş alın
buselidunya erdeminannesi12 Mastit olmuşsunuz sanırım. Sıcak suyla masaj yapın, ben direk duşa girerdim suyun altında masaj yapardım öyle rahatlatırdım göğsünüzü boşaltmanız gerek
Zulalhamza erdeminannesi12 5 aylik olduk cok cektim o sertlikten sicak dusun altinda sabunla gogus ucuna dogru masaj yapin cikinca haslanmis beyaz lahana koyabilirsiniz iyi grliyor ama soguk sekilde uzerine koyun. Birde eger gogsunuz bosalmiyorsa sağın bol bol. Her ne kadar bebegin cektigi gibi olmasada idare ediyor. Emzirirkende yukaridan ucuna dogru parmaklarinizla masaj yapin
Merveyagmur Sıcak uygulama yaparak emzirin. Açılmazsa sağın. Süttür. Açılsın kitle olmasın. Sıcak havlu olur su torbası olur. Hem ovun hem sağın açılır.