Demirr Bu kan ilacini kullanan varmi bebegim 4ay 8gunluk.bugun basladim 1damla Ile kullanan arkadaslar nasil kullaniyor
busrasahinn Demirr 5 buçuk aylık oğlum bizde kullanıyoruz kg başına bir damla şeklinde biz şuan 8 damla kullanıyoruz
BerrinMercan Arkadaşlar bende kullanmaya başladım geçen hafta 5 damla benim sormak istediğim hemşire bana aç karnına dedi reçetesinde okuduğumda süt alımı için 2 saat geçmesi gerekiyormuş çocuğum 3 saatte bir besleniyor yedikten 2 saat sonra versem 1 sat sonra beslenme saati geliyor denk getiremiyorum ve basizen kusuyor su veritormunuz ve ne şekilde veriyorsunuz
Dorukcumunannesi BerrinMercan emzirdikten 1 saat sonra diyo ama iki emzirme arasi ayarlamak cok zor oluyor cunku bazen daha cabuk acikabiliyorlar,ben emzirdikten hemen sonra veriyorum
Demirr Anlamadigim sey herkes farkli olcekte veriyor bana soylenende 1den basliyorsun hergun 1er damla arttiyorsun en son kilosu kadar hergun emzirmeden yarim saat once ilctan yarim saat sonra ve oncesi sut almamasi gerek. Ve dis curutuyormus.kafam cok karisti
Silaaa Demirr yarim saat öncesi ve sonrasi olayini doktorunuz mu söyledi?. Ben sadece tok karnina veriyorum yani emzirdikten sonra. Birde demir cay kasiginda vermiyorum. Silikon kullaniyorum
BerrinMercan Dorukcumunannesi ben başlayalı 10 gün oldu hep ilacı kusuyor doktora danışsammı sizde kusma oluyormu üstü bası batıyor
Sudem Kg başına 1 damla mı oluyo kızım 11 aylık 8 buçuk kilo günde 13 damla dedi doktor 🤔 ama bizim kan değerlerimiz çok düşüktü ondan mı acaba