mert2021 Uyumuyor uyumuyor .. gün içinde asla uyunuyor bi gece uyur gibi oluyor nerde yanlış yapıyorum bütün gün sallanıyor bıraksam yine uyumuyor nasıl uyutcam bu çocuğu 2 aylık
Ruzgarnannesi mert2021 benim oğlum 8 aylık 2. Çocuğum olursa cok gazli bi bebek olmazsa oğlumdan edindigim tecrubeye gore sallamamak valla kundak yaparim pış pış acarim yanina uzaniyorum sirtini sivazlarm sirt ustu yatiririm ama sallamak istemem
Birminisannesi mert2021 benimkide 1 ay 25 günlük gündüz uyumuyor ne yapsam uyuyo zannediyorum ama maalesef 😞😞
Ruzgarnannesi mert2021 alıştırma meselesi ya cidden bebegm cok aglardi bende ne anlarm düzen kurmaktan ilk acemiligim daha 22 yasinda ne anne ne kaynana kimse yoktu yanimda aglamasn ayagmda sallim dedim oyle alistiridm yani bu yontemi o zaman yapsaydin ona alisirdi o zaman
mert2021 Ruzgarnannesi dediğiniz gibi yapıcam birde en ufak seste uyanıyor sese alışsın diye salonda uyutmaya çalışıyorm ama uyumuyor acaba sessiz bi ortam da yatırsam ? Bu seferde gece gündüz ayrımını öğrenebilir mi ? Benim ikinci bebeğim ama ilk bebeğim beni hiç zorlamadı çok şükür şimdi zorlanıyorum
Ruzgarnannesi mert2021 bebege gore degisiyo galiba benim evde kimse yok mesela uyurken rahat uyusun ses yapmim diyorum uyumuyo😀amaan zate uyumuyo temizlik yapim diyorum o zaman da uyuyo sıpa😀
Ruzgarnannesi mert2021 bbide cidden kararlilik önemli cok sahit oldum bebehini sallamadan yatirann annelere o yuzden dedim gazli olmazsa o sekildd yaparim diye
mert2021 Ruzgarnannesi aşırı gazlı bizimki ya bide dediğin gibi bizde ses yapmayalım uyusun diyoruz çıt çıksa uyanıyor ama aşırı sesli ortam da deliksiz uyuyor