Sibell677 senamiray bir ay önce gelen aynı marka ayni fiyat trendyolda e bebekte 120 liraydi kacirmayin bence bende yegenime almistim daha önce Gayet is gorur 👌 @senamiray
gmzmustafa Pilsanin her ürünü sağlam yani bu zamana kadar Pilsan marka ne alsam sağlam çıktı bende ebebekten 70 TL ye almıştım
YigitAlpsMom nursocum valla bilemedim benim oğlum 14 aylık bende almayı düşünüyorum ama birde 8 nisanda a101 e gelecek ya onu alırım yada bimdekini
YigitAlpsMom nursocum kullanmıyordum almamıştım mama sandalyesi yer sofrasında yiyorduk ama yürümeye başlayınca yerinde durmuyor
Edaaa21- Ben hiç tavsiye etmiyorum arkadaşlar kemer kısmı boynuna çok geliyo kemersizde kullananamam almıştım ihtüyacı olan birine verdim 130 tl ye baby hope aldım çok memnunum şuan 20 aylık hala kullanıuoruz aldığıma pişman oldum yani anlıcanız 😊
Masalll1 senamiray benimki ondan 10 aya kadar güzel kullandık ama son 1 aydır onu koydugumda yanından uzaklasamiyorum çünkü içinden çıkıyor atliyor kilidine rağmen
_Papatya23_ Ben aldım pilsan marka çok memnunum gayet sağlam bebeğim hareketli olmasına rağmen kımıldamıyor. Süngeri yoktu ebebekten aldım ama BİM’e de gelmişti gördüm geçenlerde
Kkubu80 senamiray aldim kullaniyorum 6 aylikken almistim 11 aylik ve hic durmayan bir bebek sallaniyor ediyor devrilmedi bile saglam yani memnumim ben 😊
nursocum YigitAlpsMom sadece yemek için olabilir aslında ben bulaşıkları hallederkende bırakıyorum ya güvenli olması çok önemli