mommyyyyy Selam kızlar bebeğim 6 aylık 2 gündür Her emzirişimde sürekli kafasına vuruyor birde sert vuruyor yani yumruk atar gibi yaşayan bilen var mı nedir sebebi ?
Ruzgarnannesi mommyyyyy yan tarafa mı vuruyo acaba kulagi kasiniyo olabilir benimki de yumrukla kulak tarafina vururdu
hamzabebek mommyyyyy Bebislerimiz aynı benim oğlumda 6 ay 7 günlük oldu.vurma değil ama saç kulak çekme var emecegi uyuyacagi zamanlarda
mommyyyyy Ruzgarnannesi hem kuşağına doğru hemde kafasının üstüne artık nereye denk gelirse . Sanırım normal birşey en azından içim rahatladı teşekkür ederim kızlar
mommyyyyy hamzabebek evet benim oğlum da saçını çekiyor normal o zaman heralde ya ama hiç acımıyor kendine benim içim gidiyor yani.
Ruzgarnannesi mommyyyyy rahat olun bence kendini keşfediyo miniğiniz hem canı acısa yapmaz ya vurmayı òğrenmiş🙂
Eylldga Kafasına karnına bir vuruyor kiiii 🥲🥲🥲 6ay 12 günlük kızım bütün huyumuz değişti 🥺 diş geliyor sanırım. Bugün soğuk pırasa verdim yüzü güldü çocuğumun bi deneyin derim.