Suleyadasusu Merhabalar anneler Bebeğim 7,5 aylık bir kaç haftadır yeni emse de uyumadan önce emzirsemde kendi kendine uyuduğu halde bazen 30-40dk da bazen saat başı ağlayarak uyanıyor normalde emzikle uyuyan bebeğim emziği geri almamak için direniyor hatta çığlık çığlığa bağırıyor kucağımızda sakinleşiyor yatağına geri yatırdığımda yine çok tepki veriyor ozaman da aç olmadığı halde emerek sakinleşmek istiyor öyle uyuyor ne yapacağımı bilemiyorum eskiden gece 2 en fazla 3 kez emen bebeğim sırf ağlamasın diye 8 kez emziriyorum gündüz öyle bir sıkıntı yok 2-3 saate bir emiyor ağlamıyorsa doymuyor mu diye sütümü de sağdım iki göğsümden toplamda 90 cc süt sağdım 15er dakikada bilemiyorum anneler başına gelen var ise lütfen ne bu ayrılık kaygısı mı başka birşey mi rahat yatsın doymuyorsa diye uyumadan bir saat önce muhallebi verdim ama 40dk içinde çok ağlayarak uyandı kucağımızda sakinleştitip emziği yatağına koymadan verdim uyudu emzirmedim yardım edin lütfen 🙏
Melekannem Suleyadasusu Bilemedim bOl bol dua okumaya calısIn karnı aç olduğunu sanmıyorum muhallebi yedikten sonrada uyanıyormuş sonuçta 🤭 Dua okuyup sırtını sıvazlayıp sakinlestirmeye çalışın
Thesra Suleyadasusu Uyku gerilemesi baslangici bu anlattiklariniz Internetten uyku gerilemesi diye arayip bir arastirin yeterince bilgiye ulasip ogreniceksiniz. Gecici bir durum ama zorlu da bir surec ayni zaman da💐💐
Gizemmyigit Suleyadasusu aynı belirtiler bizde 10 gündür vardı kızım 5 aylık.. yeni yeni geçmeye başladı 7 ayetel kürsü Nas Felak pc den çıktı alıp cevşen gibi katlayıp diktim yakasına taktım çok şükür bitti o geceler inanın çok çektim 10 gün mahvoldm
Suleyadasusu Sibelll hep okuyorum inanın hep çörek otu bile bar yatağında aylardır ama bu olay yeni yeni bir Aydın böyle bir haftadır son sürat ayyuka çoktu çığlıklar üzülüyorum
Suleyadasusu Sibelll ben ilk bunlar olduğunda diş diye düşündüm 6,5 aylıktı ilk bunlar olduğunda şimdi 7,5 aylık orta da diş de yok bir ara sorunlar çözüldü gibi geldi ama son bir haftadır daha kötü oldu ondan çaresiz kaldım
Suleyadasusu Thesra uyku gerilemesi için doğru ay mı ben 4. Ve 6. Ay da uyku gerilemesi olur ve on günde biter diye biliyorum yine de daha detaylı inceleme yapacağım
Suleyadasusu Gizemmyigit her gece okuyorum emerken her ikimize de geçtin ikimiz de korusun diye çörek otu da var yatağında okunmuş yeni yeni oldu bu sorunlar
Thesra Suleyadasusu Hayir uyku gerilemesi 4. Ayda ve 8. Ayda baslar zaten 1 ay suruyor oyle kisa bir zaman dilim icerisinde de bitmiyor cok yorucu ve zorlayici bir donem allah sabir versin bizde gecirdik cunku😕😕