Baharuras-21 Merhaba 9 aylığız son 5 gündür kızım sürekli uyanıyor mama veriyorum içmiyor emzik zor alıyor sürekli inliyor parmaklarımı ağzına götürüp ısırıyor ne yaptıym fayda etmedi diş için kullandığınız bşy varmı acaba şimdiden allah razı olsun hepinizden
Mom7856 Baharuras-21 eczaneden diş jeli alabilirsiniz Eğer o gece rahat yatıyorsa sürdükten sonra huzursuzluğu azalmışsa zaten diştir büyük ihtimalle
Berenalp Baharuras-21 böyle distendir diye düşündüğüm günler 3 ml calpol ver demişti doktorumuz uykudan hemen önce daha rahat uyuyor bende işe yaradı hatta şu bir kaç gündür azilari patlamış yyine vermeye başladım 13 aylık benim kızım ağıza sürülen jeller en fazla yarım saat işe yarıyor ben memnun kalmadım acikcasi
Baharuras-21 Berenalp cnm pedifen var ama etki etmedi uyuyan bebek uyumaz oldu kıvranıyor soğan kürü var duydunuzmu hiç acaba
Eylldga Baharuras-21 pırasa verseniz alır mı acaba bilemedim. Acısı uyuşturuyor soğuk olursa birdeçok rahatlatıyor. Ben çözümü böyle buldum. Kel kullanmak istemiyorum bebeğime.
Baharuras-21 Eylldga almıyor cnm havuç yeşil doğan denedim bir dkla tutuyor atıyor yere soğan kürü duydum instagramda soğanı cam rendede rendeleyip soğutup içine birkaç damla karanfil yağı ekleyip masaj yapmak çok iyi geliyor diyorlar yarın bi denicem
Cansuk 1 çay bardağı Hakiki zeytinyağının içine 7-8 tane karanfil at buzdolabında beklet 1 gün jel kıvamına geliyor onu sür canım çok iyi geliyor eğerki çok ağlıyor acı çekiyorsa mecbur dolven veriyorum