Havvaminl Kızlar kızımı emziriyorum emiyor fakat uyumuyor yatınca felan huzursuz göğsümü sıkıyorum süt geliyor ama 2 sıkımdan sonraları damla damla az geliyor açmı acabaaa kızım ya fakat tutunca zıplatınca duruyor
Azel Havvaminl öncelikle size ilk tavsiyem zıplatmayın bebeğinizi . Çok tehlikeli olabiliyor bebekler için . Kilo alımı nasıl ? Günlük kaç çişli bez alıyorsunuz altından ? Birde sütünüzün az olduğunu düşünüyorsanız bir ara sağın kaç cc çıktığına bakın . masaj ve gaz çıkarma yöntemlerini de deneyin .
Nasip Havvaminl valla aynı durum şuan başımdam geçiyor meğer açmış sütüm yokmuz sakıyorum geliyor zannedip sütm var sanıyormuşum mama vermeye başladım tüm sorunları ortadan kalktı resmen şaka gibi ve vicdan azabı 🤕😔😔😔😔😔
Emine_1245 Kaç aylık canım. Gazdan da huzursuzluk yapıyor olabilir. Hoplatinca vs gazı çıkıyorsa rahatliyordur
Elasuheda Havvaminl büyük ihtimalle aç bebeğiniz aynısı şuan benim başımda var 2. Ayından 3. Ayına kadar 570 gram almış kuzum ilk süt geliyor sonra azalıyor ben sağma makinası kiraladım hastanedekiler etkili oluyor diye onunla bile zar zor çekiliyor ilk geliyor sonra duruyor bebeğin gücü nasıl yetsin Bulgurlu yoğurt çorbası yap iç günlük su tüket bende bu ara bunları yapmaya başladım iyice açık şekerli çay iç bol bol istersen bi mama al ver sütün gelene kadar gece ver rahat uyusun ben mama verdim sadece5 dk göğüs emen çocuk 120 ml bitirdi sütüm gelmiyor ki emmeyi bırakıyordu demek ki artık
fernweh Havvaminl benim bebeğim de öyleydi çünkü bir türlü emmeyi beceremedi sütüm vardı, hala var sağıyorum ama doymuyordu, çişli bez sayısı azaldı kilo alımı yavasladı mamaya başladık şimdi rahatladı 2,5 aylık geceleri 5 saat uyuduğu bile oluyor