Silao Kızlar merhaba 7 aylık bir oğlum var ilk doğumum ve evde durmaktan aşıırrrııııı kilo aldım doğum yaptığımda 67 kiloydum doğumdan sonra 58 kiloya düştüm şimdi 69 kilo olmuşum 😒 detoks suyu yağ yakıcı tarifler falan bilen varsa bana yardımcı olabilirler mi uyguladığınız tarif varsa benim acil zayıflamam lazım emziriyorum bu arada ilk defa bu kadar çok kilo aldım boyum kısa olduğu İçin çok kötü duruyorum şimdiden çok teşekkür ederim 😊
Yagiz2626 Silao 1 litre sıcak suya bir tane limon dogra 2 tane yeşil çay 1 su ılıyınca 1 tane maden suyu güzel kilo verdiriyo tabi ekmek tatli yemeyi kescen bunun yanında ben 5 kilo verdim 2 haftada
durucinar Bende bende 75le hamile kaldım 93le doğurdum tam kiloma ulaştım derken hamile kaldım yine Allah tan fazla kilo almadım 83le doğuma grdim doğumdan bir hafta sonra 70oldum süt olsun diye diye oldum yine 75 ..eşimle konuştum zayflarsam istediğim birşey vardı onu alacak ama boğazım hiç durmuyor ya 😢 tünelin ucunda istediğim birşey olmasa hayatta ugrasmazdim Allah biliyor ya 🤭
Silao bende emziriyorum diye herşeyi yiyorum ama yok olmuyor kessem de olmuyor napcam bilemedim kimsenin bi önerisi de yok oturdum resmen bekliyorum 😭
mozaik Yagiz2626 dukan tarifi bu değil mi ? Hep aklımda yapıcam çok güzel ödem attıriyormuş. Yarina yapayim. Tabii ekmegi de çikarmak lazim. Güzel kilo vermişsiniz
ktnzehra49 benim bebede 11 aylık sadece anne sütü alıyo diye detoks suları falan içemiyorum limonlu su üçtim 3 gün kızım bir hafta ishal oldu bıraktım içmedim daha da ama böyle bişey yapmadıkçada şişiyorum
mozaik Silao ah ahh yarama tuz bastinız . 82 kilo ile hamile kaldım. Hamileliğim zor gecti , aynı kilo ile doğuma gittim. 2 aylikken ne güzel 75 kiloydum . Sonra 84 oldum 😢 14 aylik oğlum , 79 a kadar inebildim. Ah şu bogazimi tutabilsem . Olmuyor…
Emelzy Silao bende kısayım 😀 ne tesadüf. Kardeşim fun body adı altında bir bitki çayı aldı emzirenlerde kullanabilirmiş kendisi çalıştığı ve uygulayamadığı için bana gönderecek bende bakalım kilo vericem mi diye denicem ama kesin kilo verdiriyomuş 45 dün sonunda 4 ve 12 kilo verimi deniliyor. Onu içmem derseniz sürahiye nane salatalık maydanoz dilim limonu limon suyunu ve tarçını ekleyin sabah aç karnına için gün içinde de tüketmeye çalışın güzel bir detokstur ben bir kaç defa denedim ama sonrasında bıraktım ve tıka basa yediğim için 😅 işe yaramadı pek oburum da azıcık