Milkmilk Merhaba kızlar bebeğim dokuz aylık. Bugün hepbhuysuzdu biraz yemek yemedi pek sadece emdi gece de. Akşam uykusundan önce de ağız dolusubKustu. biraz eksi kokuyordu. Acaba midesini mi üşüttü. Ne olabilir başka. Kahvaltıda iyiydi aslında. Kıymalı Yumurta ve meyve püresi yedi.
aggubebek her ekşi kustuğunda üşütmek aklınıza gelmesin, biz bu yüzden 1 ay geç farkettik bebeğimizde reflü olduğunu, annelerimizin zamanından hatta onların da annelerinin zamanından kalma korkular bize de böyle böyle yerleşiyor…
Milkmilk aggubebek doğru söylüysnz hala korkutuyorlar hatta. Ama reflü sonradan da böyle birdenbire büyük belirti gösterir mi nasıl takip etmeliyim kızımı 🤷♀️hiç reflü olmadı. Kusmadı kızım. Diş çıkarıyor eli ağzında diye mide üşütme sinden korktum ama ateş vs yok şükür.
aggubebek Milkmilk Sizin durumunuz için değildi aslında ben bizim durumumuzu anlatnak istemiştim yani korkudan endişeden biz anlayamadık esas durumu diye.. Belki yediği şey vücuduna fazla mı geldi, öğütemedi yada.. siz daha iyi anlarsınız o günkü durumuna göre.
Milkmilk aggubebek teşekkür ederim insan bir an panik yapıyor. Ben de başıma gelmesinden çok korktum. Şimdi iyi Gökçe kuşum 💖💖