Deletedmom5151 kızlar nasıl bi mama kullanan vardır illaki hipp kullanıyoruz artık doymama ya başladı değiştirmeyi düşünüyorum 1 buçuk aylık bebeğim eşime birisi kesinlikle ondan alma çocuk ölüyordu demiste ondan yanaşmıyor bide bebeğim anne sutu de alıyorsa doymuyor yani sütüm yok devam sütun den mi bilmiyorum kilo alımı fazla gibi 5 buçuk kilo geliyor
Etibrownimm Deletedmom5151 bi gitsin işine o öyle söyleyen birisi 🙄 tüm mamaların içeriği aynı bazılarında glikoz çok bazılarında az yani bebelac golda zehir mi koyuyorlar tövbe ya ben bebeğime kullanıyorum günde bir veya iki defa
Deletedmom0900 Deletedmom5151 dogdugundan beri onu kullandim baska mamalarda denedim ama kabul etmedi. Aptamil hipp evolvia gibi.
Baynimir Deletedmom5151 hippten gectik bizde cok memnunuz gaz vs yapmadi gerci ben gunde 1 kez ya veriyorum ya vermiyorum ama oglum tadini seviyor.
DefneRana3881 Deletedmom5151 gaz önleyici bağırsak düzenleyici etkisi var 5 ay kullandım bebeğim hiç gaz sancısı çekmedi
Kusmez Bende 3 aylık bebeğime bebelac gold veriyorum anne sütü de alıyor 1ay hip combiotik kullandık sonra bebelac golda geçtik Bi sıkıntı yaşamadım hip içerken kusuyordu sanki daha çok gazı vardı artık gazı falan da yok bebeğimin biz memnunuz
Gzderdem Bende Gold 1 nutriconfor kullanıyorum çok memnunum gaz problemi falan hiç yaşamadım hatta reflümüz vardı bu mama daha iyi geldi kıvamı biraz koyu ama doyurucu
KumsalPoyraz Valla ikizlerime doğurduğundan beri bebelac gold kullanıyorum 5 buçuk aylık oldular Allah’a şükür ne gaz ne kabızlık çektiler kim diyor onu ya kilo alımlarıda gayet güzel ilerliyor kesinlikle tavsiye ederim
OlgaArslan Deletedmom5151 doğduğundan beri kullanıyorum bebelac gold hiç sorun yaşamadım şükür şu an 13 aylık3 numara kullanıyoruz memnunum. Zaten kızım bundan başka mama da kabul etmedi