BademsMam Covid geçirip atlatanlar nasıl atlattınız ? Ben felaket ishal oldum. Belim falan da ağrıyor. Siz neler içtiniz nelerin faydasını gördünüz? Gittikçe daha kötü oluyorum hergün. 2 oldu. Yardımcı olursanız sevinirim. Birde emziriyorum siz emzirdiniz mi
Lorien BademsMam Öncelikle geçmiş olsun. Bende emziriyordum ilaç kullanmamıştım. Ateşim 41 e kadar çıktı. İlk üç gün zor geçti, sonra düzelmeye başladım. Bol su iç, bal zerdeçal limon karışım yapıyordum iyi gelmişti. İnşallaj kolay atlatırsınız🙏🏻🙏🏻
Alpitom BademsMam hamileliğimin son haftası ve doğumumda pozitiftim ilaç kullanamadım dolayısıyla. Hafif ateş öksürük tat koku kaybı eklem ağrısı ishal yaşadım. 10 güne belirtilerim kayboldu. Çok geçmiş olsun ilk iki günden sonrası daha kolay emin olun 🌸
elmaliturtam BademsMam çok geçmiş olsun ilk olarak stres asla yapmayın moral çok önemli yaşayarak tecrübe ettim. Bol bol su limonlu su C vitamini meyve sebze ağırlıklı beslenin kemik suyuna tavuk suyuna çorbalar kuruyemiş kefir sarımsaklı yoğurt tüketin. İnşallah aileleriniz yakındır en azından size kapıya yemek bıraksalar o kadar makbule geçiyor ki. Bebeğiniz için çift kat maske takın hatta ben uyuyunca bile çıkarmadım asla ellerinizi sık sık yıkayın bebeğe nefesinizi vermemeye çalışın emzirirken. Odanızı sık sık havalandırın. Onu bol bol emzirin günde bir kez kekik çayı için. İnşallah bir an önce toparlarsınız
Melooo BademsMam bende karantinadayım 3 günüm bugün emziriyorum ilaçda kullanmıyorum koku kaybı var maskeyle geziyorum evde çocuğa bulaşmasın diye ama umarım bulaşmaz
1anne1bebe Kovid olduğumda emziriyordum ilaç kullanmadım şükür rahat atlattım sadece tat koku kaybı yaşadım bol bol kemik suyu köy tavuğu haşlama ıhlamur ve su içtim
BademsMam Lorien amin inşallah teşekkür ederim bende uygulayacağım inşallah bir an önce geçip gider 😔
Gudu_m Benim bugün 10. Günüm ve o kadar zor geçiyor ki mide bulantısı, ekşimesi olarak yaşadım en kötüsü sanırım umarım mide problemi yaşamazsınız 🥲
BademsMam Gudu_m midemde bir sorun yok henüz ama olmucakta değil inşallah olmaz sizede çok geçmiş olsun 🙏😔
BademsMam elmaliturtam çok teşekkür ederim maalesef gurbetteyim. Eşim askeri personel. Askeriyede çıktı bir anda salgın ve bana kadar geldi. Eşimide evden aldılar kendi içlerinde karantinaya girdiler. Evde 9 aylık bebeğimle tek başımayım inşallah daha kötü olmam çok korkuyorum 😔 dediklerinizi de uygulamaya çalışacağım çok teşekkür ederim tekrardan 🙏 kekik çayını nasıl yapıyorsunuz ?
elmaliturtam BademsMam bir kupa bardağa bir yemek kaşığı koyup cezvede kaynatın içine yarım limon bir tatlı kaşığı bal koyun için inşallah şifa olur. Çok kötü olmuş tek kalmanız keşke eşinizde yanınızda olsaydı. Umarım bugünden sonra çok daha iyi olursunuz.
Alpitom Melooo bilmiyorum psikolojik mi ama hala tam gelmedi gibi geliyor bana 🤷🏼♀️ Ama ilk anda gidince iki üç günde geri gelmişti
Pinkbery BademsMam gecmis olsun herseyddn once moralinizi Yuksek tutun bunu söyleyebilirim. Hergün dahada iyi oldugunuzu kendinize sürekli tekrar edin. Kendimden bahsetmeyim ben biraz ağır gecirdim ne yazıkki. İnşallah siz cok kolay sorunsuz gecirir atlatırsınız🤲🏻🤲🏻