antropologanne Yaa herkes sormuş madem söyleyeyim. Eşinizin spermini bir süre sürüp bekletirseniz işe yarıyor 🙈🙈
antropologanne Esra-ozsusam4 Deneyenlerden duydum ben de. Kuzenimin kullanmadığı ilaç krem kalmamştı. Oda bir komşusundan duyup yapmış. Şu an cildi pürüzsüz 🙈🙈
antropologanne Miraaayadeee Benim sorunlu bir cildim yoktu kafama takıcak kadar ama sadece alnımda küçük bir bölgede vardı. Denedim, başarılı oldu 🙈😂
Esra-ozsusam4 antropologanne haberlerde duymustum bnde ybancı ülkelerde yapıyorlarmıs. denicem ne kaybederim ki 😀
Miraaayadeee antropologanne leke değilde sivilceyede iyi gelir mi acaba gelirse duacin olurum heralde 😀 bide ne kadar durmus acaba yüzünde 😀😀
antropologanne Miraaayadeee Tabi sivilceyede etkili. Bana çok saçma gelio inanmamıştım. Ama sonra araştırırken gördüm yurt dışında bazı pahalı markaların iceriğinde de belli oranda varmış. Bir süre bekletmek lazım hiç dakika tutmadım ben 🙈😂
antropologanne Esra-ozsusam4 Evet hatta bazen botoks olarak bile uygulatan varmış 🙈 Deneyin, bedava nasılsa 🙈 umarım sizde de işe yarar 🍀