goncamik-88 Bebeğim aşırı terliyor normal mi, kızlar ben artık nasıl giydireceğim bilmiyorum, her türkü terliyor 6,5 aylık var mı aynı sorunu, yaşayan.
Cigdemsenol goncamik-88 Benim de kizim önce kafasi xok terliyorum emerken ve uyurken. Normalmis. Vücut ısısını dengeliyirmus. Sırtı ayaklari hile terliyor. Hele ki hava nemli olduğunda su gibi oluyor.
Alayay goncamik-88 3 aylığız biz de çok terliyoruz . Ama bizim evimiz güneş aldığından bayağı sıcak oluyor. Sizin kaç derece eviniz sıcaksa bunalıp terliyor olabilir
Buseng Benim bebeğim de çok terliyor 7.5 aylık geceleri özellikle sırt üstü yatarsa sırtı su içinde kalıyor gece kafasıda çok terliyor ıslatıyor çarşafı sürekli farklı yönlere yatırıyorum terleyip ıslatmasın diye.. doktora muayene etti ama her şey normal dedi eşimde çok terler yaz kış sanırım ona çekmiş
goncamik-88 Alayay bilmiyorum ki canım ev kaç derece , eşime şimdi söyledim , derece alcak , ama evimizi sıcak tutuyoruz hep genelde soğuk olmasın diye , teşekkür ederim
Elffnrr Canım her bebeğin bünyesi farklı. Benim bebeğimde gece terliyor uykusunda. Gündüz bı sıkıntımız yok ama uykualrda ipislak uyanıyoruz herturlu. Alissan iyi olur bence buna. Ter bezleri 6yasina kadar dnegesini kurarmis yani 6sene daha dile kolay ama🥴🥰