Messuk 3 aylık bebeğim galiba grip oldu burnu tıkalı doktor rhinfant diye sprey verdi 3 gün kullanılacak evde başka ne yapabilir gece de uyuyamıyor burnu çok tıkanıyor bitkisel varmıdır bu arada mama ile besleniyor emmiyor
Dilekkkkkk Messuk canm benm kızım da 3.5 aylık benden geçti burnu çok tıkalı gün içinde 10 a yakın sf sıkıyorum 1ml bş burna 1 ml diğer burna sık sık 2-3 kere falan da çekşyorum günde
Smyd Messuk Soğanı dörde bölüp üzerine karanfil batırıp baş ucuna koymak az da olsa fayda ediyor sanki.Karanfil yoksa sadece soğan da olur😉
kuzeyto Messuk o sprey cok guzel canim, serum fizyolojikle temizlemiyo musun? Nasil acikcak burnu baska turlu😳Biz bir de ilk gunler nebulizatorle ventorin verdik, cigerlerine inmesin diye. Daha sonra yine nebulizatorle tuzlu su vermeye devam ettim
Aysegulisaa54 Messuk çok hastayken 10 kere bilw belki kullanmıştım saat başı şimdi sabah akşam yapıyorm
defnekuzu Messuk benim bebeğimde 4,5 aylık çok tıkalı burnu her saat serum fizyolojik sıkarak azalttım biraz tıkanıklığı birde doktorun tavsiyesiyle cold mix alıp yakalarına damlattım oda iyi geldi burnunu açmaya