Karaninannesi33 Kızlar 38+4 te doğum yaptım oğlum 37 günlük 5.haftadayız yani atak hesaplaması 40.haftaya göre biliyorum ama oğlum bütün atak belirtilerini gösteriyor sürekli mutlu ağlamayan çocuk gitti kendini kasa kasa ağlayan gündüz uyumamak için herşeyi yapan bir çocuk geldi sürekli meme istiyor az önce saç kurutma makinesi açtım anca uyudu gün içinde toplam 2-3 saat uyuyor sadece biraz oyalanıyor sonra saatlerce uyumuyor napsam olmuyor oyalayamıyorum da ağlamaya başlıyor :( atak olabilir dimi? Gaz sancıları azalmıştı diye seviniyordum şimdi de bu oldu :(
Heyecandorukta Karaninannesi33 yalniz degilsin aksam 6dan 10a araliksiz agladi ve kucagimdaydi..emmek istiyor sinirinden ememiyor agliyor. Agladikca hava yutuyor gaz sancisi cekiyor. Uykuya direniyor.
Cookanne Ataaktır annesi. Geçici, merak etme birkaç güne düzelecek, eskisi gibi olacak. Tasalanma. Bebegin sana gitiyaxo, var dhaa cok, destek ol. Daha cok, uyu. Dinlen mümkünse destek al birinden
Karaninannesi33 Cookanne çok teşekkür ederim insan korkuyor mutsuz mu diye o iyi olsun da ben razıyım 😍
Cookanne Karaninannesi33 yok mutsuzdeğil sadece şaşkın Beyni daha cok aktif su anda. Sana ihtiyacı varrrr :))), 💕💕💕💕