Betl Kızlar ben bebeğime sür sağıyorum göğsümden almadığı için. Hemde mama takviyesi yapıyorum. Merak ettiğim iki göğsünüzden toplam ne kadar süt çıkıyor sağdıktan sonra? Benimki az gibi 😒
Oznur Betl bugun öylesine deneyeyim dedim elimle 50 cc çıkardım birde kisa sureli sagdim devam etsem daha gelirdi
Buse_ Betl ikisini de hiç sağmadım sadece emdiği için en son bakim dediğimde 120 çıktı tekinde ısırgan otu çoğalttı benim sütümü
EfeEda Betl bebeğin talebine göre değişiyor diye biliyorum benim kızım küvezde 5. Gün sezeryan ilk zamanlar 20 cc çıkmadı ama şuanda 120-150 arası çıkıyor saatli sağma yaptığım zaman ortalama 80 -100 arası 🤪
Gurbetozkan Bende aynı durumdayım benimde çok az çıkıyor maalesef bebeğim emediği için çok az çıkıyor
Pelinn Ben emziriyorum ama bazen sağıp veriyorum ne kadar süt çıktığı çok değişken bazen tek göğüsle biberonu dolduruyorum bazen ikisi toplam en fazla 90 ml falan çıkıyo🤷🏻♀️
Buse_ DefneRana3881 AliExpress den aparat almıştım ona koyup bardakta 5 dakika bekletiyorum kahvaltıda içiyorum günde 1 saatte uyuyoruö en az gündüzleri
edizinannesi 160 cc çıkıyor benimde tek gögsümden hiç bişey yapmıyorum sadece su içiyorum zayıflamamada yardımcı oldu 2 ayda eski kiloma döndüm
Betl Kızlar sizinkine bakarak benimki baya az ben 25 50 arasında gidiyorum ve toplam iki göğüsten o kadar çıkıyor nerde kaldı 100 leri görmek peeeh 😒
ozgecicekoglu Aylnemir 60-70 cc 1 aylık bebek için yeterli değil mi? Kaldı ki bebeğin emdiği ve sağdığınız süt miktarı aynı olmuyor
Aylnemir ozgecicekoglu canım bütün gün boyunca toplam 100 cc cıkıyor oda bnm bebegimin anca iki ögünü 😑 dahada cıkmıyor hep mama verıyorum