Merveserramert Kızlar ilk çocuğumda kanguru almıştım güzeldi ama 6 aydan önce kullanamamıştım ilk zamanlar için siling uygun olur mu kullananız oldumu tavsiye edermisiniz
Yigithamzamom Merveserramert ben aldım ama benimki içine koyduğum an feryat figan ne heves etmiştim oysaki😁
CanimKizimmm Merveserramert sling 3ay dan sonra öneriliyor, bende alacaktim bebegim iki aylik olcak bir hafta sonra sen satan kisi hem doktorum onermedi
nazlieylul Merveserramert ben wrap sling aldım eggbaby nin. Hiç kullanmadım dlapta satıyorm bakmak isterseniz annebebek00
Tuba Merveserramert ben 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum, şuan 7,5 aylık ve hala kullanıyorum, çok memnunum😊
PudraKokusu CanimKizimmm sling 40 i çıktıktan sonra uygun, bicok doktora sordum 5 ayydr kullanıyorum cokkk memnunumm
PudraKokusu Merveserramert valla bnmki neko sling cok esnek ve dokusu yumusacik bizimki agzina grlen kismi emiyor bazen hosuna gidiyor, neko iyidir dolapda çok var tertemiz urunleri tavsiye ederim sifir almayin
kydngr Merveserramert bende doğunca almıştım. Başlarda sevmedi çok ağladı. 40ından sonra rahatça kullanabildim. Şuan 6bucuk ayligiz hala kullanıyorum.
BabyGroot Merveserramert ben kullandım canım gazlı bi bebeğim vardı ve kucakta sakinleşiyodu ancak sling i ilk günden itibaren kullanabilirsin hiç bir sorun olmaz 😊 çok da güzel güvenli bağlanma sağlar 😊 benim kızım 1 yaşını geçti hala arada evde huysuzlandığında slinge koyarım öyle uyur 😊