Momandminnos Kızımın günde 4-5 kere bezini değiştiriyorum ancak eskisi kadar çok çiş yapmamış oluyor acabasütüm mü yetmiyor
mina00 Momandminnos sutten degıl bence, benımkı 7 aylık oda fazla cıs yapmıyo buyuduklerı ıcın ola bılır
Oykmmkrkn Momandminnos Bana doktorum bezin sıvı kapisitesinden bahsetmişti. Şöyle; Mesala çocuk büyüdükçe kilo alıyor ise bez kgsi değişiyor emiş gücü falan bezle ahlakısı olabilir
Nuray1 Momandminnos bende bunu düşünüp duruyorum kaç gündür günde 3 kere bez anca değiştiriyorum bıde 2 gündür kan yapmıyo
Momandminnos mina00 yaa inşallah canım benim bi korku sardı beni çünkü su içmeyi de sevemedi bi türlü zorla bi kaşık içiyor günlük
mina00 Momandminnos benımkıde sevmıyo sırıngayla falan verıyorum, elma havuc suyu falanda sevmıyo, hersey denedım yok en fazla 30 ml ıcer oda cok cok susadıysa
Momandminnos mina00 ben ne yiyorsam herşeyden mutlaka önüne koyuyorum ister yesin ister yemesin diye ama genelde dağıtıp oynuyor ağzına götürüp geri çekiyor yemek aklına gelmiyor daha ya
Elif_Naz Benim kızımda altı aylık hiç su içmiyor şırıngayla veriyorum 5 ml suyu zor içiyor ben sordum doktora ihtiyaç duymadığı için içmiyordur dedi çok zorlama istediği zaman içer dedi 🥰
Momandminnos Elif_Naz şırıngayla gezine kaçıp boğulmuyor mu ben kaşıkla veriyorum istemediği için hep boğuluyor 🤦🏼♀️
Elif_Naz Bizde günlük beş bez kirletiyoruz bebek büyüdükçe bez azalıyor ilk zamanlarda daha çok bez gidiyordu 10 tane gittiğini biliyorum günlük
mina00 Momandminnos kucuk oldugu ıcın oyun sanıyo evet, sebzelerı fazla haslayıpmı onune koyuyosunuz?
Momandminnos mina00 aslında ne çok yumuşak ne diri çok arada yapıyorum ki bir parça yese dahi sindirebilsin diye