Esmigra Bebeğim 4,5 aylık gece uykusuna geçişte emerken ve gündüz uyuturken inleme sesi çıkarıyor acaba neden ? Diğer zamanlarda böyle bişey olmuyor sizin bebekleriniz de de oluyor mu neden olur bir fikri olan var mi ?
Ygyeliz Esmigra inlerken nasıl bi ses çıkarıyo bilmiyorum ama benim kızım kendi kendine ninni söyler gibi yapıp uyuyo uykuyadaldığında susuyo. Bebekler süregelen sesleri seviyolar
pogcayanakannesi Esmigra benim bebegim 3 ay 27 gunluk emerken falan ole hapiyo agzini memeden cekip bazen yada agzindayken biyeri agriyo diye tahmin ediyorum ben ama bilemedim
Baal Esmigra canım oğlumda yapıyordu ninni istiyormuş meğer,ninni şöyle eminim susar yada seninle biraz söyler uykuya dalar
Merida1 Benim bebeğim de yapardı şarkı gibi bi şey geldi bana hiç endişelenmedim sizinki nasıl bi şey bilemicem anneler anlar bi sıkıntı olduğunda
Cheddar Esmigra doğduğundan beri sessiz uyuduğunu hiç duymadım 😅 gece uykusunda da ara ara inler sonra ağlar bazen sonra susar
mina00 Esmigra benım kızım uyumak ıstedıgı zaman kendı kendıne mırıldanır nınnı gıbı belkı sızınkıde oyle