Mom080 Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir 🌺 görsel anlatıyor bence neyi sorduğumu var mı bu durumu yaşayan?
Mariposa Mom080 görseli göremedim ama karınca problemi varsa çok Üzgünüm katliam olacak ama bayerin karınca yemi
Cns_28 Mom080 valla bizde çok çektik ve öldürmekte istemiyodum migrosta karınca tebeşiri diye bişi var geldikleri yeri tespit edip çiziyosunuz ve o çizdiğiniz yeri aşamıyolar biz böyle çözdük
Busrabektas Mom080 Benim yazin mutfagimi basmisti takip ettim pimapendeki deliklere girip cikiyorlar annem tarcin dök dedi gece yatmadan döktüm sabah hic biri yoktu. Umarim ölmemislerdir tarcinin kokusundan kacmislardir🥺
Addie487 Mom080 buzdolabımın üstündeki badem şekerli nikah magnetini basmışlardı. Öldürmemek için bir ay doğal yöntemlerle uğraştım sonuç alamadım. En son eczaneden karınca yuvası gibi bir şey aldık içi zehirli o çözdü raidindi sanırım
Ygz Mariposa https://www.google.com.tr/shopping/product/8635935544560998916?q=bayer+kar%C4%B1nca+yemi&client=safari&sa=X&hl=tr-tr&biw=414&bih=715&tbs=cat:2869,pdtr0:2500666%7C2500667,pdtr1:2500669%7C2500717,vw:l,init_ar:SgeyBAQI78og,ss:44&prmd=sniv&prds=epd:1974068539210738323,cdl:1,prmr:1,cs:1&ved=0ahUKEwi9g9CPy-LvAhUL2KQKHTCzBWkQgTYIyQU merhaba bu mu acaba?
Ygz Mariposa ayy bende çamaşır suyunu bol kullananlardanım😩 çok teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğimm oturup ağlayacak kıvama gelmiştim
Mariposa Mom080 köşelere çıktığı yere bu tozdan sepiyorsun alıp yuvalarına gidiyorlar ve kötü son ⚰️ ben mecbur kalmıştım artık kullanmaya cunku kızım ağzına atıyordu karıncaları . Ne yaptıysam gitmediler son çare bu ilacı kullandım. Yoksa öldürulmesi taraftarı değildim 🤷♀️ Evi çamaşır suyu ile temizliyorsan ona da geliyorlarmış bilgin olsun.
Mom080 Mariposa ay gerçekten mi valla çok sık kullanıyorum neden acaba çamaşır suyu? Ben de giderler en azından dedim kıyamıyorum nasipleniyor evimizden dedim ama kızım bakıp korkuyor mecburum ben de 🥺
Mariposa Mom080 bende şaşırmıştım dip köşeleri çamaşır suyu ile silerdim meğer kokusunu seviyorlarmış
Ozgeersin Maalesef benim evimde de var karınca bitkisel herşeyi denedim hiç bir azalma olmadı. Karınca tebeşiri kullanmaya başladığımdan beri tek tük çıkıyor onlarda ölüyor.
Ozgeersin Mom080 bildiğimiz tebeşire benziyor kalın biraz daha Migros’ta satılıyor uygun fiyata alabilirsiniz.
Mom080 Cns_28 ben de bir sordurayim benim de hep pencere kenarında yer yapmışlar orda yuvaları gün içinde gezmeye gider gibi çıkıp duvardan yuvalarına gidiyorlar 1 saat onları özledim uyum içinde çalışıyorlar birlik beraberlik hat safhada hep yardımlaşma var onlar da🤩
Birkizbiroglan Mom080 karınca ilacı dan başka çare yok maalesef. Benimde her yaz mutfak balkonuna geliyor ve en üst katta oturuyorum 🥴 hayır ben aşırı huylaniyorum, kasinmaktan kendimi alamiom 😐 ama bu sene oğlum var ilacı nasıl dökerim onu düşünüyorum 🙄
Mom080 Birkizbiroglan internette elma sirkesi uzerlerine sıkin. Diyorlar benim karıncalar. Parfüm niyetine oh mis der o. Derece azimliler