Fitifiti Biz de bir kaç gün önce bunu denedik,bayağı oyalandı. Çok farklı ve çocuklar açısından dikkat çekici tavsiye ederim. 🙂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Fitifiti Bizimki 18 aylık bunu yapamayız içmeye kalkar. Yemeye falan çalışır anlamaz daha ama.çok zevkli bir etkinlik biliyorum. Biraz büyüsün biz de deneyelim. 😍
SweetPaw AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bu ara yaptığımız tüm etkinliklerin sonu aktivite olmaktan çok anamın sabrının sınırlarını nasıl zorlarima dönüyor ama yarın bende deneyeceğim bakalım bunu.
SweetPaw AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 1 yaşında. Valla bir aydır hep oluyor ama ne zaman duzelecek 😂 sabote etmek için hiç birşey yapamazsa gelip alıyor hazırladığım şeyi koltuğun arkasına bırakıp geliyor. Ne kendi ilgileniyor ne bana izin veriyor koyduğu yerden alıp anlatmam için.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi SweetPaw Bazı şeylere ilgisi yoktur. Dikkat süreleri kısa zaten. O zamanlar sevdiği seyler de vardı çabaladığım halde yüzüne bakmadığı şeyler de vardı. İnşallah bunu severdr oynarsınız. 😂
SweetPaw AyPerisiVeGokPrensininAnnesi İnşallah bakalım yaptığımda yazarım yine nasıldı tepki vs. Diye umarım sever ☺️
nursocum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende bu akşam bunu yaptım ama sanırım suyu fazla kaçtı yarın halıları yıkamaya göndermem lazım 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nursocum Ya hahah. 😂 Bununla tam kıvamında oluyor. Tam ölçü. Atınca da kstılaşıyor hemen. 🙈
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ilknurgoksu İlk başta bir sevmedi ellerini silmemi istedi,sonra oynamaya başladı çok sevdi🥰🥰